Conceptul evenimentului

BRAȘOV HEROES reprezintă un eveniment de atragere de fonduri pentru diverse cauze din comunitatea locală, realizat în cadrul unei curse cu obstacole. Anul acesta, în mod atipic, dar la fel de atrăgător, Brașov Heroes este un mix de două concepte Săptămâna Comunității, desfășurată în perioada 6-13 septembrie și Brașov Heroes Day, în data de 13 septembrie.

Cum funcționează?

Dacă alegi să participi la Săptămâna Comunității, în perioada 6-13 septembrie, înscrie-te aici.

Apoi filmează, pozează și arată-ne cum te-ai distrat cu familia sau prietenii, în propria ta mini-cursă, postând pe pagina de Facebook Braşov Heroes. Donează și dă-le de știre celor din jurul tău că pot face același lucru, susținându-ți cauza aleasă despre care suntem siguri că le vei povesti.

Vrei să participi la Brașov Heroes Day? Pe 13 septembrie noi îți transformăm numărul de kilometri alergați într-o donație către cauza pe care o susții!

Înscrie-te aici, alege-ți cauza, fă-ți propriul traseu, dă-ți startul, aleargă și apoi încarcă în contul tau o poză cu tine și numărul de kilometri parcurși din orice aplicație/smartwatch/etc., iar noi vom transforma fiecare kilometru în 10 lei trimiși către cauza menționată de tine.

Postează fapta ta și pe pagina de Facebook Brașov Heroes.

#eroudebrasov ești indiferent de conceptul pe care îl alegi pentru a fi alături de cauzele prezente în acest an la Brașov Heroes.

Care sunt rezultatele Braşov Heroes ?

În cele 6 ediţii Braşov Heroes am strâns fonduri şi am acordat finanţări în valoare de 480.000 de lei pentru 71 de proiecte locale. Cu aceste fonduri se desfășoară în Brașov programe de terapie pentru copii cu autism, opționale gratuite de educație de arhitectură, campanii de sterilizare a câinilor fără stăpân. Tineri ieșiți din centrul de plasament învață să facă față vieții de zi cu zi, copii proveniți din medii defavorizate au un loc al lor pe care să-l numească "acasă", actori cu nasuri colorate împrăştie zâmbete și desene pe culoarele a două spitale din Braşov. Mai multe detalii despre proiectele susţinute în ediţia trecută, poţi citi pe pagina proiectelor finanțate anterior.

Cum mă pot implica?

Donează direct către cauzele înscrise.

Susţine ambasadorul preferat printr-o donație.

Spune-le prietenilor cum pot deveni Eroi.

Fundația Comunitară Brașov

Game World